fotograf de minuni
Fotografii
botez

fotograf de minuni
Fotografii botez

fotograf de minuni
Primul eveniment din viata minunii tale este botezul.
Am conceput cateva pachete foto astfel inca sa poti alege ceea ce se potriveste mai bine nevoilor tale.

Biserica

Primesti fotografiile realizate in timpul slujbei religioase si cateva fotografii realizate in aer liber dupa slujba, in curtea bisericii.
Fotografiile se livreaza in numar variabil, in format digital prin transfer electronic.
700 lei

Acasa si biserica

Primesti fotografiile realizate acasa, in timpul pregatirii bebelusului pentru botez, fotografiile realizate in timpul slujbei religioase si cateva fotografii realizate in aer liber dupa slujba, in curtea bisericii.
Fotografiile se livreaza in numar variabil, in format digital prin transfer electronic.
1200 lei

Acasa, biserica si 2 ore petrecere

Primesti fotografiile realizate acasa, in timpul pregatirii bebelusului pentru botez, fotografiile realizate in timpul slujbei religioase si cateva fotografii realizate in aer liber dupa slujba, in curtea bisericii si fotografii de la petrecere, unde voi fi alaturi de tine timp de 2 ore. Fotografiile se livreaza in numar variabil, in format digital prin transfer electronic.
1500 lei

Botez intreg

Primesti fotografiile realizate acasa, in timpul pregatirii bebelusului pentru botez, fotografiile realizate in timpul slujbei religioase si cateva fotografii realizate in aer liber dupa slujba, in curtea bisericii si fotografii de la petrecere, unde voi fi alaturi de tine pana la servirea tortului.
2000 lei

Contactati-ne

0753 207 290