fotograf de minuni
Fotografii
in aer liber

fotograf de minuni
Fotografii in aer liber

fotograf de minuni
Sedintele foto in aer liber sunt ideale pentru tine si minunea ta daca iubiti natura sau daca vrei sa ai amintiri cu burtica ta, inconjurata de frumusetea naturii.
In aer liber au loc cele mai frumoase sedinte foto de familie. Este locul unde se pot surprinde instantanee minunate, ne putem juca in voie iar la final vei ramane cu amintiri minunate.

Sedinta foto dureaza aproximativ 1 ora si jumatate si include 25 fotografii. Fotografiile le selectez eu cu cea mai mare grija astfel incat sa ai cele mai frumoase amintiri de la sedinta foto. Locatia pentru sedinta foto se alege de comun acord iar pentru locatiile aflate in raza mai mare de 5 km fata de oras, se percepe o taxa de deplasare. Taxele foto impuse de locatiile selectate nu sunt incluse in costul sedintei foto, acestea le vei achita direct la locatia sedintei foto, daca este cazul.
Fotografiile se livreaza in format digital prin transfer electronic. In afara de fotografiile incluse in pachet, se pot achizitiona fotografii extra, la pretul de 25 lei/fotografie.
600 lei

Contactati-ne

0753 207 290