Servicii si tarife

Fotografii nou-nascut

Minisesiune

Dureaza aproximativ 1 ora jumatate si include 10 fotografii cu nou-nascutul infasat. Poti alege cele 10 fotografii cu minunea ta si poti achizitiona si alte fotografii in afara de cele din pachet la pretul de 30 de lei/fotografia.
Fotografiile se livreaza in format digital prin transfer electronic. Recuzita este inclusa.
400 lei

Sesiune intreaga

Dureaza aproximativ 3 ore si include 25 fotografii cu nou nascutul infasat, in tinute, cu props-uri si fotografii cu familia. Poti alege cele 30 fotografii cu minunea ta si poti achizitiona si alte fotografii in afara de cele din pachet la pretul de 30 de lei/fotografia.
Fotografiile se livreaza in format digital prin transfer electronic. Recuzita este inclusa.
700 lei

Fotografii bebelusi incepand cu 3 luni, copii, aniversare, maternitate

Sedinta foto dureaza aproximativ 1 ora jumatate si include 25 fotografii. Poti alege cele 25 fotografii cu minunea ta si poti achizitiona si alte fotografii in afara de cele din pachet la pretul de 25 de lei/fotografia.
Sedintele foto de maternitate dureaza 1 ora si jumatate si includ 25 fotografii.
Fotografiile se livreaza in format digital prin transfer electronic. Recuzita este inclusa, cu tinute pana la 3 ani.
600 lei

Fotografii in aer liber

Sedinta foto dureaza aproximativ 1 ora si jumatate si include 25 de fotografii. Fotografiile le selectez eu cu cea mai mare grija astfel incat sa ai cele mai frumoase amintiri de la sedinta foto. Locatia pentru sedinta foto se alege de comun acord iar pentru locatiile aflate in raza mai mare de 5 km fata de oras, se percepe o taxa de deplasare. Taxele foto impuse de locatiile selectate nu sunt incluse in costul sedintei foto, acestea le vei achita direct la locatia sedintei foto, daca este cazul.
Fotografiile se livreaza in format digital prin transfer electronic. In afara de fotografiile incluse in pachet, se pot achizitiona fotografii extra, la pretul de 25 lei/fotografie.
600 lei

Fotografii botez

Biserica

Primesti fotografiile realizate in timpul slujbei religioase si cateva fotografii realizate in aer liber dupa slujba, in curtea bisericii.
Fotografiile se livreaza in numar variabil, in format digital prin transfer electronic.
700 lei

Acasa si biserica

Primesti fotografiile realizate acasa, in timpul pregatirii bebelusului pentru botez, fotografiile realizate in timpul slujbei religioase si cateva fotografii realizate in aer liber dupa slujba, in curtea bisericii.
Fotografiile se livreaza in numar variabil, in format digital prin transfer electronic.
1200 lei

Acasa, biserica si 2 ore petrecere

Primesti fotografiile realizate acasa, in timpul pregatirii bebelusului pentru botez, fotografiile realizate in timpul slujbei religioase si cateva fotografii realizate in aer liber dupa slujba, in curtea bisericii si fotografii de la petrecere, unde voi fi alaturi de tine timp de 2 ore. Fotografiile se livreaza in numar variabil, in format digital prin transfer electronic.
1700 lei

Botez intreg

Primesti fotografiile realizate acasa, in timpul pregatirii bebelusului pentru botez, fotografiile realizate in timpul slujbei religioase si cateva fotografii realizate in aer liber dupa slujba, in curtea bisericii si fotografii de la petrecere, unde voi fi alaturi de tine pana la servirea tortului.
2000 lei

Albume

Album fotocarte 20x20cm, coperta simpla sau imbracata, 10 coli
350 lei
Album fotocarte 20x20cm, coperta simpla sau imbracata, 20 coli
450 lei

Video

Daca doresti si filmarea botezului minunii tale, colaboratorul meu videograf iti pune la dispozitie experienta si profesionalismul sau.

Contactati-ne

0753 207 290