FOROGRAF DE MINUNI
Fotografii
nou-nascut

FOROGRAF DE MINUNI
Fotografii nou-nascut

fotograf de minuni
Daca mai ai cateva saptamani pana la marea intalnire cu minunea ta, este momentul sa faci programarea initiala pentru sedinta foto de nou nascut ca sa rezervi locul, urmand ca imediat dupa nastere sa stabilim si ziua sedintei foto. Este ideal ca sedinta foto sa aiba loc in primele 3 saptamani de viata.

In aceasta perioada, nou-nascutii dorm mult, pot fi pozitionati cu usurinta si multi dintre ei inca nu au colici. Se evita zilele 7, 14 si 21 pentru ca in aceste zile au pusee de crestere si vor avea nevoie de lapticul mamei mai mult. Se vor face pauze de alaptat si adormit, astfel incat minunea ta sa se simta confortabil. In momentul programarii sedintei foto vei primi un mic necesar pentru bebe si ndicatii privind tinuta voastra. Pentru bebe ai la dispozitie recuzita curata si dezinfectata.

Nu ezita sa imi spui ce culori preferi si care sunt fotografiile care iti plac din portofoliul meu.

Minisesiune

Dureaza aproximativ 1 ora jumatate si include 10 fotografii cu nou-nascutul infasat. Poti alege cele 10 fotografii cu minunea ta si poti achizitiona si alte fotografii in afara de cele din pachet la pretul de 30 de lei/fotografia.
Fotografiile se livreaza in format digital prin transfer electronic. Recuzita este inclusa.
500 lei

Sesiune intreaga

Dureaza aproximativ 3 ore si include 25 fotografii cu nou nascutul infasat, in tinute, cu props-uri si fotografii cu familia. Poti alege cele 30 fotografii cu minunea ta si poti achizitiona si alte fotografii in afara de cele din pachet la pretul de 30 de lei/fotografia.
Fotografiile se livreaza in format digital prin transfer electronic. Recuzita este inclusa.
800 lei

Contactati-ne

0753 207 290